Linkek a témában:
Stevia - természetes édesítő
Sztívia por, tabletta, szirup, tealevél
Stevia, a természetes, energiamentes édesítő
Stevia (sztevia, sztívia) kalóriamentes növényi édesítőszer
Cukorpótló
A Xilovit édesítő 100%-ban xilitet tartalmaz, mely a természetben szinte minden zöldségben és gyömülcsben megtalálható. Glikémiás indexe 7-13 közötti, így diabéteszesek is nyugodtan fogyaszthatják. Cukor helyett édesítőként alkalmazva elősegítheti a fogak
Cukor helyett
Alternatív édesítő lehetőségek. Ezeket két fő kategória mentén csoportosítottuk, aszerint, hogy a szervezetnek szolgáltatnak-e energiát vagy energiamentesek. Mindkét csoporton belül kiemeltünk két édesítőt, mely véleményünk szerint megérdemli, hogy bővebb
Xukor a növényi alapú édesítőszer
A Xukor 100% xilit, xylitol, másnéven nyírfacukor, a Xukor zéró pedig Eritrit, erythritol vagy eritritol. Természetes édesítőszer ami megtalálható különböző növényekben. Kiváló édesítőszerek, melyekkel könnyen kiválthatjuk jelenlegi kristálycukrunkat.
Juharszirup a természetes édesítő
A juharszirup nagyon értékes természetes édesítőszer. Sok aminosavat, vitaminokat valamint ásványi anyagokat tartalmaz. Ráadásul a tiszta juharszirup glikémiás indexe 54-es, így a cukorhoz képest kevésbé emeli a vércukorszintet.
Természetes édesítőszerek
Nem csak a strand szezon miatt érdemes visszább fogni a cukorfogyasztást, mert a túl súly sok betegség alapját hordozza magában. Aki hosszútávon szeretne megválni felesleges kilóitól annak kiváló módszer a természetes érdesítő szerek választása. Az édes í
Kalóriamentes édesítés eritrittel
Manapság nagy divat természetes édesítőszereket használni cukor helyett. Az alternatívák között az eritritet is megtaláljuk, mely megtévesztésig hasonlít a hagyományos kristálycukorra. Kivételes választás, mert magáénak tudhatja a hagyományos cukor előnyeit, az összes hátránya nélkül.
Adalékmentes édesítőszerek
Alternatívát keres a hagyományos cukorra? Kerülni szeretné a különböző adalékanyagokat? Természetes édesítőszereink jelentik a megoldást az Ön számára! Amellett, hogy mesterséges anyagoktól mentesek, számos kedvezőtulajdonságuk ismert: cukorbetegek is fogyaszthatják, alacsonyabb energiaértékük van.